Fotoresa till Danmark, 2 platser kvar

Hej! Klubbens årliga vårresa går i år till Tisvildeleje på Själland och vi bor i 2 st 6-bäddslägenheter. Det är 10 anmälda deltagare idag, så det finns två platser kvar till resan.

När? 3-6 juni Var? Norra Själland, Danmark Hur? I lagom många bilar

Anmäl er till info@molndalsfotoklubb.se.

MFK på Öland 2009

Läs mer om Fotoresa till Danmark, 2 platser kvar

Första fotomaraton genomförd

Strax för 12 var det 10 laddade deltagare som väntade på de första temana och att få starta. Från Götaplatsen tog de sig via Jacob’s Café i Haga till Café Tintin på Linnégatan samtidigt som 8 teman avverkades i rätt ordning. 1. Djur, 2. Lagarbete, 3. Kommunikation, 4. En trappa upp 5. Svalka, 6. I

Läs mer om Första fotomaraton genomförd

Fotomaraton på söndag!

Missa inte klubbens första fotomaraton på söndag. Starten är klockan 12:00 på Götaplatsen. 8 motiv skall fångas på 4 timmar. Observera att detta är en aktivitet främst riktad mot klubbens medlemmar men varje betalande medlem får ta med upp till två gäster till tävlingen.

Anmäl er gärna per mail innan söndag, men det går även

Läs mer om Fotomaraton på söndag!

Mötesreferat

Kvällens möte avlöpte utan några större överraskningar eller skandaler. Ordförande Mikael tog ordet och informerade de 20-talet samlade medlemmarna om bland annat sommarresan den 3-6 juni och fotomaran den 9 maj. 10 personer är anmälda på resan till norra Själland men det finns fortfarande några platser kvar. Anmäl er så snart som möjligt om ni

Läs mer om Mötesreferat

En solig dag i Varberg

Vårens söndagsutflykt blev en lyckad endagstur med sol samt bra och varierande foto-stopp enligt Anders H’s rekommendationer. Vi fick uppleva och dokumentera; Borrås skåra i närheten av Väröbacka, Bua fyr, Naturreservatet Gamla Varberg, liten del av Getterön samt Varberg stad/hamn. För att se allt samlat på en karta finns här en länk.

Läs mer om En solig dag i Varberg

Månadsmöte – maj

Den 5 maj kl 18.30 är det månadsmöte igen, denna gång med tematävling på tema ”Motljus”. Ta med upp till två bilder i vardera klass, påsikt och projektion. Digitala bilder för projektion bör ej överstiga 1280×720 pixlar. Se ordförandens kallelse här (pdf).

Ta gärna med andra bilder att visa och kanske berätta om, spontanvisningar är

Läs mer om Månadsmöte – maj