Bli publicerad i National Geographic?

Vill tipsa om en fototävling som hålls av National Geographic. Priset är både en bra slant samt att man blir publicerad i den fantastiska tidningen. Tävlingen pågår till och med den 30 november och mer information hittar du här:

http://ngm.nationalgeographic.com/ngm/photo-contest/

Danmarksfrossa 17/11

Imorgon onsdag är det dags att återuppleva årets Själlandsresa. Såväl de som deltog som andra medlemmar är välkomna, det kommer bli mååånga bilder på Dannebrogen, smörrebröd och den danska landsbygden!

18.30 i klubblokalen. Glöm inte att ta med bilder, bildspel och andra minnen från resan!

Novembermötet

Novembermötet besöktes av 20 personer varav två nya. Mikael berättade att sju personer har lämnat in bilder för Västsvenska Fotoexpon 2011 vilka nu är inskickade och att bilder till riksförbundets motsvarighet RIFO skall vara inlämnade under januari 2011. Efter omröstning är det nu klart vilka teman vi skall tävla med under 2011:

Rost Spegling Nattfoto

Läs mer om Novembermötet

Månadsmöte 10/11

På onsdag den 10 november är det dags för årets näst sista månadsmöte. Vår fotomaramästare Pierre kommer då att visa hur han jobbar med bilder i Adobe Lightroom, bland annat arbetsflöde och råkonvertering. Vi kommer också att bestämma teman för nästa års tematävling, om du ha några bra förslag så skicka dem till styrelsen per

Läs mer om Månadsmöte 10/11