Januarimöte – sammanfattning

Årets första möte avlöpte utan några större skandaler. Ordförande Mikael Ekström öppnade mötet med att hälsa flera nya gäster välkomna, både blivande medlemmar och två gästande fotoklubbsordföranden, nämligen Geza från Fotografiska Föreningen i Göteborg och Calle från Falkenbergs FK.

Därefter följde lite information och diskussion kring vårterminens verksamhet, bland annat datum och mål för klubbens resoEn gång varje vår och höst åker vi på en dagsutflykt i vårt närområde och underförsommaren brukar vi åka lite längre bort under en långhelg. Om du har några förslag på lämpliga datum resp. platser så är du varmt välkommen att höra av dig till styrelsen. Exempel på närmare resmål som vi har besökt är Marstrand, Ramhultafallen och Varberg, våra längre resor har bl.a. gått till Ven, norra Öland, Kullen och Bergslagen.

Därefter tog bildvisningarna vid. Några av de medlemmar som var med på förra sommarens klubbresa till norra Själland hade med sig ett urval av sina bästa bilder. Några visade endast stillbilder, andra hade gjort långa och ambitiösa bildspel med musik och effekter. En del av alla de fina bilder vi fick se finns i galleriet.

RSF – Digitalsalongen 2011

RSF Logo

Välkomna att skicka in bilder till RSFs Digitalsalong 2011.

Enstaka digital bilder i svartvitt och/eller färg. Motivområdet är fritt och varje fotograf får insända max 4 digitala bilder i format jpeg.

Information och regler finns på förbundets hemsida.

Var och en laddar själv upp sina bilder på nätet senast 29e januari och klubben står för anmälningsavgiften. Skicka ett mail till klubbens info-adress för att få användarnamn och instruktioner.