Fotomässa

Tyvärr blev den stora fotomässan på Svenska Mässan inställd i år men Scandinavian Photo tar saken i egna händer och arrangerar en minimässa i Mölndalsbutiken under helgen 14-16 april. Ett antal föreläsare ställer upp och visar bilder eller tekniker, däribland fågelfotografen Brutus Östling och Mattias Karlsson från Photoshop-siten Moderskeppet. Både Nikon och Canon ställer upp med servicepersonal för bland annat sensorrengöring. Fri entré och öppet mellan 10-19 (lördag 10-16). Mer information på Scandinavian Photos egen blogg.

MFK-resa 26-29 maj

Styrelsen har tittat på lite olika resalternativ och det lutar åt att det blir Bornholm i repris. Vi var där 2003 förra gången och tittar på möjligheten att hyra ett eller två hus att bo i. Det är relativt prisvärt och vi har möjligheten att bo ostört, alternativt inte störa andra. För att säkra boendet behöver vi boka inom kort och behöver därför pejla läget hur många som vill följa med.

  • Avresa torsdagen den 26 maj vid 11.30-tiden för att hinna med färjan som går 15.15 från Ystad.
  • Hemresa söndagen den 29 maj kl. 13.30, tillbaka i Göteborg vid 18-tiden.
  • Kostnad för resa + boende uppskattas till 1500-2000 kr/person.

Vänligen skicka intresseanmälan till info@molndalsfotoklubb.se så snart som möjligt, senast söndag 10 april. Skicka även med om du har tillgång till bil och hur många som kan åka i den.