Fotoutflykt söndag 28/4

Vårens fotoutflykt går till Angered. Vi träffas i Angereds centrum (norra delen av spårvagnshållplatsen) kl 9:00. Svante och Kristina kommer att guida oss i både stad och natur.
Det finns gott om ställen för fika och mat i närområdet, men det är som vanligt bra att ta med sig lite eget fika också.
Då det är lätt att ta sig till samlingen med spårvagn blir det ingen arrangerad avfärd från Mölndal, men om du ändå behöver skjuts eller har en bil som passerar så skriv en kommentar om det i anmälan.
Vi vill att du anmäler dig via e-mail (info@molndalsfotoklubb.se) så vi vet vilka vi ska vänta på vid samlingspunkten.

/Mikael

Månadsmöte 10 april, kl. 18:30

Äntligen dags för månadsmöte.

Höjdpunkter denna gång:

Nisse -kommer att visa exempel på kreativt fotograferande

Mats -kommer att arrangera en tävling av det mer lekfulla slaget

Viktiga punkter att diskutera denna gång blir mål för vårresan den 23 – 26 maj. Vi kommer också att prata om vårutflykten 28/4, som planeras till Nordöstra Göteborg.

Som vanligt välkomnas spontanvisning av bilder

Hela utskicket hittar du här

Välkomna!