Om klubben

Mölndals Fotoklubb…
har funnits sedan 1975. Den syftar till att vara en ventil för fotografiskt skaparflöde, i vilken form detta än gestaltar sig. Vi träffas i vår lokal nära Mölndals Centrum en onsdag varje månad, och har högt i tak vad gäller idéer om fotografi som hobby och intresse.

Verksamheten
Vi träffas en gång i månaden för att titta på bilder och diskutera tillsammans. I fyra till sex omgångar med olika tema varje gång, tävlas det om titeln “Årets Fotograf”. Två eller tre gånger per år åker vi också på fotoutflykt.

Kurser ordnar vi då det uppstår intresse. Det kan vara allt ifrån nybörjarkurser i praktiskt mörkrumsarbete till mer experimentella träffar. Teori, praktik och inriktning blandas beroende på vad deltagarna själva vill.

Frågor
Är du intresserad av att bli medlem eller vill du veta mer om Mölndals Fotoklubb? Kontakta oss på info@molndalsfotoklubb.se så får du svar på dina frågor!

http://www.molndalsfotoklubb.se/200

2 reaktioner på ”Om klubben”

 1. Hej!
  Jag har precis flyttat tillbaka till Göteborg och är intresserad av att gå med i er förening. Har fotat analogt i 4 år och letar efter ett nytt mörkrum att utforska i. Gillar också att skanna in bilder för att använda digitala verktyg, så var lite nyfiken om ni har en negativ-skanner/flatbed i er lokal?
  Hur gör ni med nya medlemmar i Corona tider?

 2. Hej Joel!
  Kul att du är intresserad av MFK.
  DU har fått mail från Mikael, ordföranden, med mer info.
  //Stefan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En ventil för fotografiskt skapande i alla dess former