Månadsmöte Tilt Shift-effekt och bildvisning

I onsdags fick vi en dragning av Stefan som handlade om hur man kan skapa tilt shift-effekt på sina bilder i efterhand med hjälp av Photoshop och Photoshop Elements. Med i hans presentation finns länkar till mer att läsa om detta på webben, det finns flera olika metoder att ta till nämligen. Presentationen finns att se här -> Presentation TiltShift

Foto och redigering: Stefan Litzén
Foto och redigering: Stefan Litzén

Pierre visade bilder från Lindholmen i Göteborg. Bilderna var tagna under de senaste 1-2 åren och visade på den otroliga förvandling som har skett, och fortfarande sker, på Lindholmen. Det finns motiv som tar en tillbaka i tiden men också mycket ny och utmanande arkitektur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *