Novembermötet

Novembermötet besöktes av 20 personer varav två nya. Mikael berättade att sju personer har lämnat in bilder för Västsvenska Fotoexpon 2011 vilka nu är inskickade och att bilder till riksförbundets motsvarighet RIFO skall vara inlämnade under januari 2011.
Efter omröstning är det nu klart vilka teman vi skall tävla med under 2011:

  • Rost
  • Spegling
  • Nattfoto
  • Fritt tema
  • Oväder

I utskicket till decembermötet kommer det att framgå vilken månad vi tävlar med vilket tema.

Huvudpunkten på kvällens agenda var att Pierre visade hur han arbetar med Lightroom 3. Huvudfokus lade Pierre på rawkonverteringen i Lightroom men han visade även lite andra tips och trix hur man kan jobba med programmet. Presentationen var mycket väl genomförd och uppskattad av alla närvarande.

Efter fikat blev det bildvisning. Först visade styrelsen vilka bilder som är inskickade till tidningen Foto och därefter var det visning av bilder från höstens dagsutflykt till Nääs Slott. Vi fick se bilder av Karin, Mikael, Peter, Stefan och Sture.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *