Workshop del 2

Den 19 mars ledde Hans en välbesökt Workshop där vid diskuterade allmänna och detaljerade frågor inom fotografins värld. Mötet avslutades med att vi tittade på och diskuterade lite bilder.

Det kändes som en bra dialog där alla var delaktiga. Innan vi skildes åt beslutade vi att köra (minst) en workshop till under våren och den

Läs mer om Workshop del 2

Dags för Workshop

Det är många som har frågat när vi ska genomföra s.k. workshops i klubben och nu är det dags. Redan på onsdag, den 19 mars klockan 18.30, är det dags. Hans Tegnander kommer att hålla i träffen och temat blir foto- och kamera-teknik.

Planen är att ha både bilden och kameran i fokus.

Vilka grundläggande

Läs mer om Dags för Workshop

Sammandrag från mars-mötet

Foto: Mats Berggren

Kul att tematävlingen är igång igen. Mats Berggren vann denna deltävling med tema ”tre”, utav totalt 26 bidrag. Se alla resultat här.

Vi fick även se spontanvisningar från flera olika medlemmar där vi kastades mellan Japan och kvällsljus i Göteborg, Hisings-uggla och fotografer på stan.

Läs mer om Sammandrag från mars-mötet

Årets första tematävling har ett….tema!

Foto: Nisse Dahl

Ja, förklaringen till rubriken ligger i att vi i ganska många år har börjat tävlingsåret med att ha den första tematävlingen med fritt tema. Det är inte alla som tycker att det är ett tema… 🙂 I år har det skett förändringar, på onsdag är det årspremiär i tävlandet och temat

Läs mer om Årets första tematävling har ett….tema!