Referat novembermötet 2016

Novembermötet bjöd på mycket bilder. Det började med att resultatet från höstens fotomaraton presenterades. Som vanligt med ett mycket stiligt bildspel. Imponerande vad bra bilder dom tävlande lyckades ta. I år fick vi gratulera följande pristagare: 

Totalvinnare: Maria Ljungberg

Temasegrare:

  1. Aktiv – Sara Lennartsson
  2. Bild i bild – Aldo Bolle
  3. Cykel – Mikael Ekström
  4. Drama – Peter Slättberg
  5. Elektrisk – Maria Ljungberg
  6. Folkrörelse – Sara Lennartsson
  7. Gul – Maria Ljungberg
  8. Humör – Mikael Ekström
mikael-1035
Foto: Mikael Ekström

Efter sedvanligt fika klev Hans och Rebecka Tegnander upp på scenen och visade bilder från Nya Zeeland. Det började med lite enstaka bilder samt efter lite teknikstrul, då den nya datorn saknade kompatibelt visningsprogram, ett bildspel med många väldigt bra bilder. I alla fall jag blev väldigt sugen på att resa till Nya Zeeland! 

Utöver detta blev det några spontanvisningar från Mario och Peter.

/Mikael Ekström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *