Utflykt till Sundsby Säteri söndag 18/10

På söndag åker vi på utflykt till Sundsby Säteri som ligger på ön Mjörn i Tjörns kommun. Avfärd från Mölndal/Göteborg 8.30. Alternativt samling på plats (parkeringen cirka 600 meter från säteriet) kl 9.30 för dom som hellre vill åka själva. Vi räknar med att vara tillbaka senast kl 21.

Anmäl så snart som möjligt men senast lördag förmiddag 17/10 om ni vill åka med till info@molndalsfotoklubb.se eller via Facebook. Tala om om du kan ta bil (och hur många passagerare du kan ta med dig), vill ha skjuts eller tänker åka direkt, så fixar vi till lämplig samåkning. 

Planen är att äta lunch på restaurang. Tag med matsäck för resten av dagen. Tanken är att vi är borta hela dagen. Kanske kan vi om vädret är på det humöret kunna hitta något ställe att fota en solnedgång över havet. 

Enligt info på Tjörns kommuns hemsida så finns det mycket att upptäcka, här finns en spännande och intressant historia, flera naturstigar och ett vackert parklandskap. Trädgården och den omgivande parken är inbäddad i ett kuperat, trädbevuxet landskap kantat av vikar.

Vi har valt att göra en heldagsutflykt istället för övernattningsturen som vi tidigare år anordnat. Detta p.g.a. coronaviruset. Det har varit en del olika förslag på resmål, men vi beslöt oss för att ha en restid på max 1 timme för att få ut tillräckligt med fototid.

Karta med parkeringsplatsen markerad: Karta

Mer info om Sundsby Säteri:
https://www.tjorn.se/webbplatser/sundsby-sateri
http://www.sundsbygardscafe.se/

Välkomna, 
Mikael

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *