Höstresa 1 – 2 Oktober

Äntligen har vi bestämt formerna för klubbens höstresa!

Tanken är att vi åker från Mölndal på lördag förmiddag den 1 oktober med målet inställt på Hamburgsund. Vi fördriver eftermiddagen och skymningen med att fotografera på Hamburgön.

När vi tröttnat (eller mörkret fallit) tar vi oss i samlad trupp till Fjällbacka Pensionat och Vandrarhem där vi

Läs mer om Höstresa 1 – 2 Oktober

Anmälan till Vårresa 26-29 maj

Snart är det dags för en av årets roligaste resor. I år går vårresan till områdena kring Norrköping och Söderköping. Vi siktar på att åka vid 16-tiden på torsdagen den 26/5 så man kan jobba större delen av dagen. Hemkomst blir på söndagskvällen.

Boende blir troligen på Slussen Rum i Söderköping förutsatt att vi

Läs mer om Anmälan till Vårresa 26-29 maj

Höstutflykt till Jonsered

Foto Stefan Litzén

Hösten är här och det är dags för den traditionella höstutflykten. I år blir det en tur till Jonsered, en repris från 2003.

Tag med kamera, bra kläder och fika för en trevlig dag.

Samling vid klubblokalen för gemensam resa. Avresa klockan 9.00 söndag den 5 oktober.

För de som åker

Läs mer om Höstutflykt till Jonsered

Sommarvärme på vårutflykten

Foto: Mikael Ekström

Årets vårutflykt var planerad till Hönö/Öckerö, men Ersdalen bjöd på så mycket trevligt att vi besökte bara Hönö. Efter Ersdalen blev det ett kort besök i hamnen i Röd och därefter en glass i solen i Klåva hamn. Se några av bilderna i galleriet.

Läs mer om Sommarvärme på vårutflykten

På söndag anordnas vårutflykt

Foto: Rebecka Tegnander

Vårutflykten går denna gång mot Hönö/Öckerö och äger rum söndag 27 april. Samling vid klubblokalen för fördelning i bilar inför avfärden 09.00. Medtag kamera och matsäck/kaffe om så önskas.

Detta är ett utmärkt tillfälle att komma ut och fotografera, inspireras av andra medlemmar, byta tips och snacka foto under en heldag!

Läs mer om På söndag anordnas vårutflykt

Höstutflykt 7/10-2012

8 fotosugna medlemmar trotsade vindarna och åkte ut till naturreservatet Näsbokrok. Dramatiska vågor och fina klapperstensfält fastnade nog på de flestas minneskort. Efter några timmar i vinden åkte vi till Gäddevik vid Lygnerns strand där det blev lite mer skogsnära fotografering. En del fina motiv fastnade även här även om höstfärgerna i år inte

Läs mer om Höstutflykt 7/10-2012

Månadsmöte augusti

Höstens första möte i Mölndals Fotoklubb avlöpte utan några incidenter. Efter omröstning beslutades att klubbens fotomara skulle hållas den 18 september (se separat inbjudan) och att höstutflykten skulle ske den 2 oktober. Utflyktsmål är inte bestämt så om du har några idéer får du gärna lämna dem till styrelsen.

Den 14-16 oktober kommer några medlemmar

Läs mer om Månadsmöte augusti

Vårutflykt 1 maj

Vårens söndagsutflykt är nu beslutad att gå till Trälen den 1:a maj. Samling vid klubblokalen för uppdelning i bilarna. Avfärd 9:00.

Ta med fika/lunch, eventuell middag äter vi på någon restaurang/pizzeria.

MFK-resa 26-29 maj

Styrelsen har tittat på lite olika resalternativ och det lutar åt att det blir Bornholm i repris. Vi var där 2003 förra gången och tittar på möjligheten att hyra ett eller två hus att bo i. Det är relativt prisvärt och vi har möjligheten att bo ostört, alternativt inte störa andra. För att säkra boendet

Läs mer om MFK-resa 26-29 maj

Tematävling och fika

1:a Stefan Litzén, 8 röster

Den 16 mars var det månadsmöte med tematävling i Mölndals Fotoklubb. Ordförande Mikael Ekström öppnade mötet och gick igenom diverse nyheter som kommit in sedan årsmötet i februari. Vi diskuterade också klubbens kommande resor, dels en dagsutflykt den 1/5 till ön Trälen mellan Marstrand och Björlanda och dels den något längre sommarresan 26-29 maj. Målet

Läs mer om Tematävling och fika

Kategorier

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.