Vårutflykt till Rörö, söndagen den 21 april

Söndagen den 21 april beger vi oss till Rörö för årets vårutflykt.

Vi börjar dagen på Rörö med ett besök på Sjöräddningsstationen, där Stefans bror är sjöräddare. Han har ordnat så att vi kan komma in och titta på båtarna. Kommer det ett larm så behöver de så klart åka ut. Vi planerar även att fika i samband med besöket på Sjöräddningsstationen. Det är ännu inga restauranger öppna på Rörö så vi tar med oss matsäck för att hålla blodsockernivåerna uppe under dagen.

Vi åker gemensamt med färjan från Burö färjeläge som går klockan 09:40, bilarna låter vi stå kvar på Burö. För att hinna med färjan till Rörö behöver vi åka med färjan från Lilla Varholmen klockan 09:00 över till Hönö.

Anmäl dig på Facebook-eventet eller via mail till info@molndalsfotoklubb.se så vi kan göra en planering för samåkning. Meddela också om du har tillgång till bil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *