Månadsmöte

På onsdag 16 mars är det dags för nästa månadsmöte, denna gång med tävling på tema ”Nattfoto”. Från och med i år har vi endast en tävlingsklass, nämligen ”digital projektion”. Detta då en överväldigande majoritet av alla pappersbilder som visats de senaste åren har haft digitalt ursprung. Kontakta styrelsen om du vill ha hjälp att scanna en pappersbild, ett dia eller ett negativ inför en tävling. Förhoppningsvis innebär detta att vi får mer tid att diskutera bilderna som deltar, något som flera medlemmar efterlyst. Officiell kallelse finns här.

Digitalbilderna kan mailas till ordförande eller tas med till mötet på usb-pinne/cd-skiva. De bör vara i JPG-format, max 1280×720 px och filnamn enligt ”förnamn_efternamn_löpnummer.jpg”, t.ex. ”kalle_svensson_01.jpg”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *