Alla inlägg av admin

Månadsmöte november

På onsdag den 13 november är det dags för månadsmöte igen. Denna gång är det ingen tematävling, däremot skall vi hjälpa Arvika fotoklubb att bedöma sin tävling ”Årets naturfotograf”. Dessutom kommer tävlingsledningen för MFKs fotomaraton att presentera årets vinnare. Hoppas bara förra årets vinnare Pierre kommer ihåg att ta med sig vandringspokalen till mötet!

Utskick

Bornholmsfrossa

Foto: Stefan Litzén

Du har väl inte glömt att det är ”Bornholmsfrossa” på onsdag, den 26 oktober. Då frossar vi i bilderna som togs under försommarens resa till Bornholm. Vi börjar som vanligt 18.30 och det blir någon form av fika under kvällen.

Alla är välkomna, både ni som var med på resan och ni som är nyfikna på vad vi gjorde där.

/Styrelsen

Månadsmöte oktober

På onsdag är det dags för månadsmöte igen, denna gång med tematävling ”Spegling”. Denna gång kommer vi dock inte att rösta själva utan bedömningen överlåts till Volvos fotoklubb (resultaten redovisas senare i höst).  Det blir också bildvisning av klubbens revisor Anders Uppström som visar bilder från sin semester i segelbåten, ”Götaland runt”.

Bilder till tematävlingen skall vara i JPG-format och för bästa resultat bör de vara 1280×720 px stora. Max två bilder per deltagare.

Månadsmöte september

Nu är det dags för månadsmöte igen, denna gång med tematävling ”Fritt tema”. 2 bilder var i jpg-format, max 1280×720 för bästa kvalitet. Ta gärna med andra bilder också, det finns alltid rum för en spontanvisning eller tre! Officiell kallelse.

Glöm heller inte att anmäla er till klubbens andra årliga fotomaraton som går av stapeln på Järntorget kl 12.00 på söndag 18 sept. Anmälan till info@molndalsfotoklubb.se senast på onsdag 14 sept.

Månadsmöte augusti

Höstens första möte i Mölndals Fotoklubb avlöpte utan några incidenter. Efter omröstning beslutades att klubbens fotomara skulle hållas den 18 september (se separat inbjudan) och att höstutflykten skulle ske den 2 oktober. Utflyktsmål är inte bestämt så om du har några idéer får du gärna lämna dem till styrelsen.

Den 14-16 oktober kommer några medlemmar att åka till Söderåsens Nationalpark i Skåne för att fotografera bokskog i höstskrud. Boende på vandrarhem strax utanför parken. Kontakta webmaster Emil om du är intresserad av att följa med.

Mötet avslutades med fika och bildvisning, flera medlemmar hade tagit med sig sina bästa bilder från sommaren.

Fotomaraton 2011 – OBS!!! Uppskjuten till september

OBS!! – Tävlingen är uppskjuten till september

Efter succén förra året är det åter dags för MFKs Fotomaraton, den här gången lördagen den 14 maj. 8 teman på 4 timmar skall avverkas med start klockan 14:00 på Järntorget. Planen är att de som vill fortsätter ut på någon restaurang/pub och äter efter tävlingen.

  • När? Lördag 14 maj klockan 14:00
  • Var? Järntorget

Startavgiften är 20 kr och anmälan sker till info@molndalsfotoklubb.se senast 11 maj. Ange även om du följer med ut och äter efter genomfört fotomaraton. Inbjudan och regler kommer inom kort. Familj, släkt och vänner får också gärna vara med och tävla.

Varmt välkomna önskar Karin, Nisse och Stefan!