Klubbmiddag

Nu kommer årets chans att gå på restaurang tillsammans med dina medlemskompisar i MFK!

Den aktuella dagen är lördagen den 9:e april, kl. 18:00. Och när vi nästan hade startat en tradition att äta middag på Kråkans Krog i Mölndal så föreslår jag denna gång ett annat ställe; Johannebar. Förmodligen inte så känt utanför stadsdelen Johanneberg, men anledningen till valet är faktiskt flera. Bra och rimligt prissatt meny är en sak och goda kommunikationer är en annan. Dessutom kan jag garantera att servicen är bättre än vad vi tidigare har upplevt…

Lite information finns på Johannebars hemsida och adressen är Eklandagatan 65. Närmsta busshållplatsen heter Pilbågsgatan och trafikeras av bussarna 18, 19, 42 och 52.

Jag hoppas att så många som möjligt kan och vill komma. Eftersom jag behöver göra en bokning så återkom till mig senast 2:e april.

Hälsningar,
Rebecka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *